Estem encantats d’anunciar que iniciem una col·laboració amb l’Editorial Acanto des d’avui, a través de la qual podem oferir els seus llibres publicats sobre Comunicació NoViolenta a la botiga online de simple.cat.

Mil gràcies a Silvia de Acanto per a la seva amabilitat i disponibilitat:-)

Els títols disponibles a dia d’avui són:

 

marshallResolver los conflictos con la Comunicación NoViolenta

Un llibre basat en múltiples entrevistes de la periodista alemanya Gabriele Seils a Marshall B. Rosenberg, el creador de la Comunicació NoViolenta. Ideal com a presentació o aprofundiment en els matisos de la CNV. (193 pàgines)

padresSer padres desde el corazón

Un llibre escrit per la formadora certificada Inbal Kashtan per a pares, educadors i totes aquelles persones que es relacionen amb nens, en el qual l’autora comparteix reflexions i eines concretes per promoure la compassió i donar-li la volta a les relacions de poder. (68 pàgines)

rabia

El sorprendente propósito de la rabia

Llibret escrit per Marshall B. Rosenberg, creador de la Comunicació no violenta, per ajudar a entendre els mecanismes que resulten en la ràbia, així com unes propostes alternatives. (54 pàgines)

enfadar

¿Qué le hace enfadar?

Llibret escrit per Shari Klein i Neill Gibson, en el qual ofereixen un poderós enfocament pas a pas per transformar l’enuig per assolir resultats sans i satisfactoris per a totes les parts. (38 pàgines)