Amb alegria anunciem que ja tenim disponible el nou llibre de Marshall B. Rosenberg “Ser paz en un mundo en conflicto: lo próximo que diga cambiará su mundo”, de la Editorial Acanto.

 

Ser paz en un mundo en conflicto està ple d’històries, lliçons i idees inspiradores procedents de més de quaranta anys d’experiència intervenint en conflictes i guarint relacions en alguns dels racons més violents del món. Trobarà capítols complets sobre com resoldre conflictes, transformar la cultura empresarial i les estructures autoritàries, transformar les imatges d’enemic, abordar el terrorisme, expressar i rebre gratitud i promoure un canvi social efectiu. Marshall B. Rosenberg, pacifista, mediador i sanador internacional li mostra com desenvolupar una consciència interna de pau arrelada en el llenguatge que utilitza cada dia. Ser pau en un món en conflicte aporta coneixements, habilitats pràctiques i recursos eficaços que canviaran profundament a millor les seves relacions i el curs de la seva vida.