Amb alegria anunciem que ja tenim disponible el nou llibre de Marshall B. Rosenberg 鈥淓l coraz贸n del cambio social: C贸mo puede marcar una diferencia en su mundo鈥, de la m脿 de les nostres amigues en Editorial Acanto 馃檪

En aquest important llibre, Marshall Rosenberg esbossa la seva teoria moderna sobre el canvi social i la just铆cia restaurativa. La teoria de Rosenberg complementa la visi贸 de Mahatma Gandhi i Martin Luther King Jr., centrant-se en la creaci贸 d’una cultura interna de pau mitjan莽ant les potents eines del proc茅s de la Comunicaci贸 NoViolenta (CNV). Ja sigui en la nostra forma de comunicar-nos, en la intenci贸 amb la qual abordem qualsevol interacci贸, en les estructures organitzatives que recolzem鈥 el canvi social sempre 鈥渃omen莽a en mi鈥. Aquest llibre 茅s un excel路lent recurs per a activistes, l铆ders comunitaris i qualsevol persona que desitgi marcar una difer猫ncia en el m贸n.