Amb alegria anunciem que ja tenim disponible el nou llibre de Marshall B. Rosenberg “El corazón del cambio social: Cómo puede marcar una diferencia en su mundo”, de la mà de les nostres amigues en Editorial Acanto 🙂

En aquest important llibre, Marshall Rosenberg esbossa la seva teoria moderna sobre el canvi social i la justícia restaurativa. La teoria de Rosenberg complementa la visió de Mahatma Gandhi i Martin Luther King Jr., centrant-se en la creació d’una cultura interna de pau mitjançant les potents eines del procés de la Comunicació NoViolenta (CNV). Ja sigui en la nostra forma de comunicar-nos, en la intenció amb la qual abordem qualsevol interacció, en les estructures organitzatives que recolzem… el canvi social sempre “comença en mi”. Aquest llibre és un excel·lent recurs per a activistes, líders comunitaris i qualsevol persona que desitgi marcar una diferència en el món.