Estem molt contents de poder oferir els jocs de cartes GROK. Es tracta dels jocs originals en anglès enviats des dels EUA.

GROK és un conjunt de 20 jocs relacionals i exercicis dissenyats per ajudar-nos a escoltar profundament els valors, necessitats, desitjos, esperances i somnis propis i de les altres persones; i escoltar-nos a nosaltres mateixes per a obtenir més claredat i autoconnexió. Aquests jocs són divertits, senzills i educatius; sense “guanyadors i perdedors”. GROK ofereix un model diferent, un joc on tots guanyen, però també experimenten una connexió més profunda amb nosaltres mateixes i amb les altres persones.

GROK es basa en la Comunicació NoViolenta (CNV), un procés que s’ensenya i s’aplica internacionalment en entorns de treball, organitzacions, escoles i llars. GROK està dissenyat per Jean Morrison i Christine King, totes dues instructores certificades a través del Centre per a la Comunicació NoViolenta (CNVC.org).