Estem encantades de poder comptar amb la flamant edici贸 de “Comunicaci贸 NoViolenta: Un llenguatge de vida” en catal脿. La “b铆blia” de la CNV escrita per Marshall B. Rosenberg.

La Comunicaci贸 NoViolenta 茅s un mitj脿 per establir una connexi贸 emp脿tica amb nosaltres mateixos i amb l鈥檃ltre. L鈥檈mpatia 茅s una qualitat molt valuosa i profundament humana que tots podem desenvolupar. Lamentablement, la comunicaci贸 que hem apr猫s ens dist脿ncia de la nostra veritable naturalesa humana. La Comunicaci贸 NoViolenta ens ajuda a recuperar de nou la nostra capacitat natural d鈥檈scoltar amb el cor. L鈥檃utor, Marshall B. Rosenberg, creu amb convicci贸 que el plaer m茅s gran que hi ha a la Terra per a nosaltres, els 茅ssers humans, 茅s el de contribuir al benestar dels nostres iguals.

Amb la Comunicaci贸 NoViolenta aprendr脿 a: millorar significativament les seves relacions amb la fam铆lia, els amics i els companys de treball; a mantenir-se calmat davant del judici, la cr铆tica i la r脿bia; a parlar, pensar i escoltar de manera que inspiri humanitat i comprensi贸; a trencar patrons de pensament que condueixen a l鈥檈str猫s, a la depressi贸, a la culpa i la vergonya i a descobrir punts en com煤 amb qualsevol 茅sser hum脿, en qualsevol moment, i en qualsevol lloc.

La Comunicaci贸 NoViolenta 茅s m茅s que una estrat猫gia de comunicaci贸 efica莽. 脡s un model de vida que permet abordar els conflictes de manera que tots els involucrats en surtin beneficiats.