Estem encantades de poder comptar amb la flamant edició de “Comunicació NoViolenta: Un llenguatge de vida” en català. La “bíblia” de la CNV escrita per Marshall B. Rosenberg.

La Comunicació NoViolenta és un mitjà per establir una connexió empàtica amb nosaltres mateixos i amb l’altre. L’empatia és una qualitat molt valuosa i profundament humana que tots podem desenvolupar. Lamentablement, la comunicació que hem après ens distància de la nostra veritable naturalesa humana. La Comunicació NoViolenta ens ajuda a recuperar de nou la nostra capacitat natural d’escoltar amb el cor. L’autor, Marshall B. Rosenberg, creu amb convicció que el plaer més gran que hi ha a la Terra per a nosaltres, els éssers humans, és el de contribuir al benestar dels nostres iguals.

Amb la Comunicació NoViolenta aprendrà a: millorar significativament les seves relacions amb la família, els amics i els companys de treball; a mantenir-se calmat davant del judici, la crítica i la ràbia; a parlar, pensar i escoltar de manera que inspiri humanitat i comprensió; a trencar patrons de pensament que condueixen a l’estrès, a la depressió, a la culpa i la vergonya i a descobrir punts en comú amb qualsevol ésser humà, en qualsevol moment, i en qualsevol lloc.

La Comunicació NoViolenta és més que una estratègia de comunicació eficaç. És un model de vida que permet abordar els conflictes de manera que tots els involucrats en surtin beneficiats.