A partir d’avui tenim disponible a la nostra botiga online el nou joc de Jirafas y Chacales 🙂

jirafas y chacales és un joc de cartes per a jugar entre amics/amigues, familia, companys/companyes de feina, a la oficina, a casa… un joc per a apropar-nos de manera lúdica i divertida a una comunicació més integradora i respectuosa. A través d’un rol playing dos dels/les jugadors/jugadores conversaran simulant situacions “conflictives” i la resta haurà de detectar les “trampes” que estan utilitzant. Sí, el nostre llenguatge està plè de “trampes”, és a dir, de judicis que no ens deixen expressar realment el que volem dir i dificulten la nostra comunicació i poder arribar a l’altre persona des-del cor. Amb aquest joc volem posar-li nom a aquestes trampes, i potser així serem més capaces d’evitar-les al nostre dia a dia…

Aquest joc és per 1 a 6 persones jugadores, amb una duració aproximada de 10 minuts, a partir de 16 anys. És molt fàcil aprendre a jugar llegint algunes (poques) cartes d’instruccions. Volem que es pugui jugar després de 5 minuts d’haver obert la caixa, per que tothom pugui gaudir-ne!

Més informació a https://simple.cat/producte/jirafas-y-chacalescat