Amb molta il·lusió us presentem la nova línia de materials “konekta NATUR”

Amb la creació dels materials “konekta NATUR” volem ajudar a visualitzar, honrar i potenciar la cura que mereixen les nostres necessitats i les de les altres persones. Per això, proposem un exercici simbòlic que ens ajudi a prestar una cura i una atenció especial perquè les nostres necessitats “floreixin”. Volem que el “mimo” i la cura que dedicaríem a acompanyar el brot i el creixement d’una petita planta s’equiparin amb el “mimo” i la cura que també requereixen les nostres necessitats.

Estan dissenyats amb versions per a ús individual i versions per a escoles (pròximament)

Pots consultar la info detallada de la primera incorporació al nostre càtaleg, clicant aquí: konekta NATUR mini

Ús anirem informant puntualment de les properes incorporacions…