Estem de celebració 🙂

Aquest mes de maig hem tingut cinc noves incorporacions a la nostra botiga. Quatre llibres i un joc CNV.

Et deixem una breu descripció i l’enllaç directe a cadascú d’ells:

Còmic “Emociones: exploración y manual de instrucciones-Tomo 1”

Rator té un problema amb la gestió de les seves emocions: no sap gaire bé com definir-les i tampoc sap què fer-ne quan esclaten. Afortunadament, la seva nova amiga Art-mella li ensenyarà a reconèixer cada emoció per poder-la controlar abans de perdre els nervis. Tècniques de respiració i mindfulness per no sentir-se desbordat per la ira, la tristesa o la por, i jocs pràctics com la brúixola de les emocions, les 5 vides imaginàries o les galetes de plena consciència ajudaran a neutralitzar el patiment i anul·lar els pensaments negatius.

Cómic sobre emociones. Mindfulness, meditación, artes marciales y Comunicación NoViolenta

Clica en la imatge per accedir a la fitxa del producte.

Còmic “Emociones: exploración y manual de instrucciones-Tomo 2”

Rator té un conflicte domèstic amb Renardo: sempre es deixa els seus mitjons tirats pel saló! És una situació insostenible! Potser amb l’ajuda d’Art-mella apreneu alguns trucs per a una convivència més feliç: Potser és convenient que tingui cura del seu jardí interior amb més cura i, per descomptat, haurà de practicar les tècniques de comunicació no violenta. Segurament, alguna vegada t’has sentit com Rator, així que no et vindrà malament recórrer aquest camí amb ell de la mà d’Art-mella.

Clica en la imatge per accedir a la fitxa del producte.

Llibre “Superar el dolor que hay entre nosotros”

Aquesta transcripció valuosa d’un taller impartit per Marshall Rosenberg mostra el gran potencial per a la sanació que té la Comunicació NoViolenta (CNV). Mitjançant jocs de rol amb participants i exemples de la vida quotidiana, Rosenberg mostra les claus per a la sanació del dolor i del conflicte sense renunciar al que és important per a cada part.

Clica en la imatge per accedir a la fitxa del producte.

Joc “La zona sense culpa” (The No-Fault Zone)

Edició en castellà/anglès del joc original “The No-Fault Zone”

Joc dissenyat per a facilitar la connexió amb un/a mateix/a i amb les altres persones.

Pots trobar diferents maneres de fer servir La zona sense culpes, en les instruccions incloses en el joc et guiem en tres de les nostres més favorites:

  • Auto empatia: Quan tens curiositat sobre el que t’està passant
  • Empatia per altres persones: Quan tens curiositat pel que els hi passa a altres persones
  • Conversa bidireccional: Per celebrar, resoldre problemes i comprendre/navegar un conflicte

Clica en la imatge per accedir a la fitxa del producte.

Llibre “Dignos de ser humanos”

Aquest llibre de Rutger Bregman, proposa repensar la història a partir de l’evidència que l’ésser humà tendeix més a cooperar que competir, confiar que desconfiar. L’autor estudia dos-cents mil anys d’història i ens descobreix que l’altruisme i no la competitivitat ha estat el motor evolutiu de la humanitat.

Clica en la imatge per accedir a la fitxa del producte.