Us presentem tres nous llibres que ja podeu trobar a la nostra botiga:

“Debajo de las palabras”

María González Romero va néixer el 1978. És llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, va exercir com advocada i més tard va assumir la coordinació del gabinet de Felipe González durant nou anys. El 2015 va realitzar un curs d’especialització en Direcció i Gestió de Fundacions i, després de formar-se a l’Institut de Comunicació No Violenta de Madrid, i titular-se com a mediadora civil, familiar i mercantil, treballa en la formació en habilitats per a empreses i en processos de mediació. Aquest és el seu primer llibre. Més info aquí.

“Convertirte en lo que necesitas”

David Weinstock és el creador de la pràctica anomenada Somatic Consensus (Consens Somàtic) i també és director executiu de l’organització en xarxa Liminal Somatics. És formador internacional de Comunicació NoViolenta, coach somàtic i professor d’aikido. També és un respectat mestre orfebre. Juntament amb la seva dona Judith ofereixen formacions a escala local i internacional, tant a la seva comunitat, com a escoles, centres penitenciaris i diferents organitzacions. Més info aquí.

“Tu yo resonante-Meditaciones guiadas”

Sarah Peyton, instructora en Comunicació NoViolenta i formadora en Neurociència, ensenya com el llenguatge influeix en el que pensem sobre el món i com hi responem. Treballa per crear una comprensió compassiva dels efectes del trauma relacional al cervell. Més info aquí.

Esperem que gaudiu d’ells tant com nosaltres 🙂