Amb il.lusió anunciem que ja tenim disponibles dos nous llibres de Marshall B. Rosenberg: “Educar a los niños desde el corazón” i “Espiritualidad práctica”, tots dos de la mà d’Editorial Acanto.     
“Educar a los niños desde el corazón”: Aquest potent i pràctic llibret li ofereix la perspectiva i recursos únics de la Comunicació NoViolenta (CNV). Al contrari que altres guies per a la criança i educació dels nens, que ofereixen models o tècniques de comunicació basades en la disciplina, la CNV remarca la importància de crear una connexió empàtica amb els seus fills. L’educació amb empatia pot ajudar a crear una dinàmica familiar enriquidora, fonamentada en el respecte mutu, on impera una comunicació clara i sentida. Educar els nens des del cor és un recurs excepcional per a pares, educadors, famílies i qualsevol altra persona que treballi amb nens.     
“Espiritualidad práctica”: Segons Marshall Rosenberg, la nostra necessitat espiritual més elemental és contribuir tant al benestar dels altres com al nostre. Les seves breus i espontànies reflexions sobre les bases espirituals de la Comunicació NoViolenta són una inspiració no només per connectar amb la divinitat en els altres i en nosaltres mateixos, sinó també per contribuir a crear un món d’empatia i compassió en el qual el llenguatge que fem servir sigui la clau per enriquir la vida. Ens descobreix en aquest llibre la joiosa i satisfactòria experiència espiritual que comença en nosaltres. Amb la riquesa d’aquestes pàgines aprenem com la Comunicació NoViolenta pot ajudar-nos a arribar a una espiritualitat pràctica i senzilla d’aplicar.