Política de privacitat

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de caràcter personal, SIMPLE.CAT i el seu lloc web http://www.simple.cat compleixen la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de SIMPLE.CAT, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats.

L’enviament de comunicacions esporàdiques per correu electrònic es realitzarà exclusivament als usuaris de simple.cat que ho autoritzin explícitament en subscriure i proporcionar la seva adreça de correu electrònic per a aquest ús.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.

Així mateix, SIMPLE.CAT guardarà les dades de caràcter personal que hagi recollit i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els clients i / o usuaris de http://www.simple.cat poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a SIMPLE.CAT, C/Joan Ramon Benaprès, 15, 1-1 – 08870 SITGES (Barcelona) o bé enviant un correu electrònic a info arrova simple.cat

yarn_lime green

Enviament gratuït a partir de 40€ (Península + Balears) - Consulta la nostra secció de "Novetats" per veure els últims materials Descartar