Sobre nosaltres

Hola! Som l’Enric i el Raed, entusiastes de la Comunicació NoViolenta (CNV).

Ens vam conèixer el 2007 en un grup de pràctica setmanal de CNV iniciat per Helen Adamson a Sant Cugat del Vallès, prop de Barcelona. Per a les dinàmiques individuals i grupals, fèiem servir materials “artesanals” i, al cap d’uns anys, vam decidir unir els nostres esforços per a fabricar eines de pràctica més “pro” i d’aquí va néixer simple.cat.

Des de llavors continuem creant i incorporant nous recursos i llibres per a tots els nivells: des de la iniciació fins a l’aprofundiment.

El nostre objectiu és ser EL portal on trobar fàcilment tots els materials que ajudin a aprendre, integrar i difondre tot el que són noves maneres de relacionar-nos de manera més harmoniosa, empàtica i efectiva.

Perquè “simple”?

Som de l’opinió que crear una vida més plena passa per simplificar.  Volem advocar per a una vida més simple, enfocada en retrobar l’equilibri i la pau interior.

Eliminar tot allò que no es “essencial” ens apropa a la nostra “essència”.

Per això creem eines que ens ajuden a distingir entre la nostra inèrcia per a la dispersió i l’acumulació, i les nostres necessitats més senzilles y profundes, aquelles que ens poden portar una satisfacció més durable.

Perquè “.cat”?

Dins de la tendència cap a la globalització i el “monocultiu”, creiem fermement que les solucions del futur passen per allò que és local i per a la “biodiversitat”.  Nosaltres vivim a Barcelona i volem utilitzar aquest domini per a reivindicar tot allò que és petit, local i poc comú. Per això també ens esforcem per oferir-te una web totalment bilingüe.

Apart d’això, ens encanten els gats.  I éssent una web té molt de sentit, perquè què seria d’internet sense gats? 😉